dinsdag 20 december 2011

School, slapen, geld.

Sorrysorrysorry for the lack of posting, maar ik was (GOED EXCUUS HEH) op Milly aan het wachten totdat zij weer eens iets zou doen... Nouja, van haar kant lijkt er niet echt heel veel te komen, dus dan toch nog maar weer een heeeel heel heel random blog van mij.

SCHOOL, could you please just please stop taking over my life? Jezus Christus en Walla Alhallah (ok wtf vraag me niet waar dat vandaan kwam) wat gooien onze geliefde leraren ons toch weer dood met Himalayagebergtes van huiswerk. Ik moet boekjes lezen, presentaties geven en proefwerken leren, en tegelijkertijd verwacht men dan ook nog van je dat je elke les je huiswerk in orde hebt. En natuurlijk dat je niet compleet overspannen raakt, want ''huh? een sociaal leven? wie doet daar nou nog aan? gewoon leren en werken en voor je ontspanning mag je die broodnodige 5 uur per nacht slapen!!!''.

Tumblr_lwi49jszau1qkwqwho1_500_large
Ja, slapen. De enige tijd die wij voor onszelf hebben. Alhoewel... met die hypermoderne ubersmartphones (zoals zo'n leuke iPhone 4S die ik heb <3) ben je natuurlijk overal en altijd bereikbaar en zelfs wanneer je je voorneemt om een keer lekker op tijd te gaan slapen, lig je nog tot diep in de nacht te twitteren en te whatsappen en wat-dan-ook nog meer.
Tumblr_lwhxcwk8tu1r830jio1_400_large
En vergeet niet dat je niets kunt doen zonder geld, en je weekend (/zeer spaarzame vrije avonden) ook opgeofferd moet worden om iets te verdienen, zodat je in een (veel te kort durend) tussenuurtje nog even lekker wat te eten kan halen in de stad. Te voet natuurlijk, want de bus is te duur.

Wat een gezeik toch weer. Maar van dit weer word je toch ook niet vrolijk?
Kus Elianne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten